Teretana

Znamo koliko je važno za vaše zdravlje da trening odradite u najboljim uslovima. Zato smo otišli korak dalje i napravili prostor po zahtevima profesionalnih sportista. U preko 200m² idealno klimatizovanog prostora, nalazi se teretana, opremljena najsavremenijim PRECOR spravama za vežbanje:
– kardio oprema
– spining
– simulator nordijskog trčanja
– trake za trčanje
– strenght oprema
– mašine za razvoj snage i slobodni tegovi
– bogata ponuda fitness rekvizita
– mogućnost individualnog treninga
– klimatizovan prostor

Prostrana i moderno opremljena, na raspolaganju je gostima Vip Casa Club-a Zlatibor i posetiocima, tokom celo dana. Svaki posetilac dobija ormarić sa ključem i svlačionicu sa kupatilom, kao i mogućnost da u bilo kom trenutku treninga zatraži osveženje.

Radno vreme teretane od 8:00 do 21:00h.
Treninzi za goste Vip Casa Club-a  Zlatibor su besplatni.

CENOVNIK:
Teretana jedan termin 700,00 RSD
Teretana 12 termina 4.800,00 RSD

INDIVIDUALNI TRENING U TERETANI SA TRENEROM – funkcionalni trening snage sa raznim varijacijama. Trening utice na na razvoj motorickih i funkcionalnih sposobosti, pogodan je za sve vrste vezbača. Program se zasniva na vežbama snage sa težinom vlastitog tela, kao i vežbama sa opterećenjem, tj. tegovima. Povećava mišićnu masu, snagu, ekspolozivnost, ubrzava metabolizam, a pozitivno utiče i na smanjenje masnih naslaga.
– Jedan trening 1h – 3.200,00 RSD
– Nedeljni trening 3 x 1h – 8.000,00 RSD
– Dvo-nedeljni trening 6 x 1h – 16.000,00 RSD
– Mesečni trening 12 x 1h – 27.700,00 RSD

AQUA AEROBIC TRENIG – vrsta aerobnog treninga ( umereni intezitet treninga dužeg vremenskog intervala ) pozitivno utiče na rad srca, osnažuje mišiće grudnog koša koji učestvuju u procesu disanja. Pozitivno utiče na motoričke sposobosti. Povećava fleksibilnost, snagu, izdržljivost i gipkost. Vežbe su prilagođene za sve vrste vezbača i sastoje se od različitih promena pravca kretanja, koje takođe utiču i na povećanje amplitude pokreta.
– Aqua aerobic – mesečna cena – 2 x sedmično po 45min – 10.000,00 RSD

Osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno korišćenje teretane bez nadzora punoletne osobe. Za sve rekreativce, kao i profesionalne sportiste postoji mogućnost individualnog treninga sa trenerima Vip Casa Cluba Zlatibor.

FIT PASS

U teretani VIP Casa Club-a Zlatibor možete iskoristiti Vašu Fit Pass karticu. Našu teretanu su korisnici Fit Pass-a ocenili usključivo najvišim ocenama.

www.fitpass.rs