Vip Casa Club Spa
Krenite sa nama na put…

Septembar uz gostoprimljivost Turske

Popust 20%

-„Zlato Anadolije“ – relaks masaža uljem sa neodoljivim sjajem zlata / 50’
4600rsd sa popustom 3680rsd

-„Mistični Efes“ – mini tetman lica sa kiseonikom / 20’
2000rsd sa popustom 1600rsd

-„Nestvarne Pamukale“  – tretman tela crnim čajem i pamukom / 70’
5000rsd sa popustom 4000rsd

 

ZLATO ANADOLIJE – blaga, prijatna masaža uljem badema sa zlatnim sjajem koje ima umirujuće dejstvo. Preporučuje se kao prirodni lek protiv stresa nastalog usled svakodnevnih briga i pritisaka. Posebno je korisna osobama čija profesija iziskuje velike intelektualne napore, jer doprinosi boljem pamćenju. Nakon masaže bićete odmorni sa novom energijom a koža će biti okupana finim zlatnim sjajem.

MISTIKA EFESA – ovaj mini tretman lica će povećati koncentraciju kiseonika unutar ćelija što će koži vratiti energiju, vitalnost i punoću. Pogodan je za osobe sa umornom kožom koje dosta vremena provode radeći u zatvorenom prostoru. Dozvolite da Vašoj koži vratimo prirodan sjaj.

NESTVARNE PAMUKALE – osvežite Vaše telo i kožu nestvarnom kombinacijom crnog čaja i pamuka. Oba preparata su bogata vitaminima, mineralima i masnim kiselinama koji zajedno hidriraju, povećavaju elastičnost i bore se protiv slobodnih raditaka. Tretman se preporučuje osobama sa zrelom, suvom i osetljivom kožom. Da i Vaša koža bude meka kao pamuk.