Vip Casa Club Spa
Krenite sa nama na put…

OKTOBAR UZ KLASIKU AUSTRIJE

Popust 20%

-„Austrijski Alpi“ – terapeutska masaža sa hladnim gelom / 60’
4600rsd sa popustom 3680rsd

-„Dunav – reka života“ – mineralni tretman za lice / 20’
2000rsd sa popustom 1600rsd

-„Tragos – biser prirode“  – luksuzni tretman tela algama i bisernom kremom / 70’
5000rsd sa popustom 4000rsd

 

Austrijski Alpi – e terapeutska masaža koja će Vam pomoći da se oslobodite stresa i napetosti u mišićima. Hladni gel koji se koristi nakon masaže će pojačati cirkulaciju i ubrzati izbacivanje štetnih materija zahvaljujući prisustvu eteričnih ulja nane, kamfora i mente. Nakon masaže ostaje dugotrajan osećaj svežine i lakoće.

Dunav – reka života – e tretman za dubinsku mineralizaciju namenjen svim tipovima kože. Utvrđeno je da su upravo minerali ti koji su odgovorni za njen zdrav i jedar izgled. Nakon tretmana Vaša koža više neće biti suva i zategnuta već će postati glatka i meka na dodir. Obradujte svoje lice i vratite mu prirodan sjaj.

Tragos – biser prirode – je luksuzni tretman koji podrazumeva primenu
maske za telo na bazi algi i masažu bisernom kremom. Maska ubzrava metabolizam i regeneriše telo, a hidrira i mineralizuje kožu zahvaljujući prisustvu laminarie, spiruline i litotamnium algi. Krema sadrži ulje kokosa, noni ekstrakt i spirulinu koji će nahraniti Vašu kožu i učiniti je baršunasto mekom, a obogaćena bisernim prahom ostavlja fin sedefast sjaj. Nagradite sebe dozom luksuza i fenomenalnom negom za predstojeće hladne dane.