Vip Casa Club Spa
Krenite sa nama na put…

Oktobar sa snagom Nemačke

Popust 20%

„Crna šuma“ – aromaterapijska masaža uljem bora koje nosi svežinu netaknutih šuma / 50’
4600rsd sa popustom 3680rsd

„Severno more“ – tretman lica sa dodirom bisera ledenog doba / 20’
2000rsd sa popustom 1600rsd

„Kraljevsko jezero“  – tretman tela 100% prirodnim preparatima za hidrataciju i energizaciju / 90’
6000rsd sa popustom 4800rsd

 

„Crna šuma“–aromaterapijska masaža uljem bora koje nosi svežinu netaknutih šuma. Ovo ulje je odličan antiseptik pa čisti kožu, pokreće detoksikaciju tela i ima terapeutsko dejstvo kod oboljenja disajnih puteva, pojačava cirkulaciju i stimuliše relaksaciju mišića.

„Severno more“ tetman lica koji će Vam pomoći da očuvate zdravlje i sjaj kože tokom jesenjih dana. Preparati imaju za cilj da poboljšaju imunitet Vaše kože i dubinski je hidriraju ostavljajući prijatan osećaj na Vašem licu. Biostimulativna masaža kriokuglama podstiče limfnu drenažu kao i proizvodnju kolagena, a pojačava i mikrocirkulaciju pa koža dobija mlad i svež izgled.

„Kraljevsko jezero“ –  tretman koji će probuditi energiju Vašeg tela. Ritual se sastoji od pilinga na bazi morske soli i badema, ritualne masaže svilenkastim uljem i završne nege vitaminskim balzamom. Bogatstvo planinskog pejzaža i svežina Kraljevskog jezera utkani su u 100% prirodne preparate, svilene teksture, očaravajućih mirisa sa izraženim umirujućim i anti-age efektom. Nakon tretmana Vaša koža će biti tonirana i podmlađena, a energija uma i tela ponovo u ravnoteži. Odlazite obavijeni mirisom koji Vas vraća prirodi.

 

Ako želite da ojačate duh i telo, kao i da povećate opštu otpornost organizma, javite se.