Vip Casa Club Spa
Krenite sa nama na put…

Novembar uz razigrani Meksiko

Popust 20%

-„Jukatan“ – relaks masaža eteričnim uljem cimeta / 50’
4600rsd sa popustom 3680rsd

-„Biser Kariba“ – masaža lica sa mineralnom maskom / 20’
2300rsd sa popustom 1840rsd

-„Topla čokolada“  – tretman tela piling svećom na bazi čokolade / 50’
5000rsd sa popustom 4000rsd

 

Jukatan – eteričnim uljem cimeta je veoma cenjeno u aromaterapiji jer se koristi u borbi protiv iscrpljenosti i psihičkog umora a odlično je i u prevenciji gripa i prehlada. Stimuliše cirkulaciju i tako deluje protivupalno na mišiće. Nakon masaže odlazite opušteni i sa novom dozom energije.

Biser Kariba   masaža lica pomaže da vratite blistav ten koži Vašeg lica kao i tonus mišićima što usporava proces starenja i pomaže u održavanju mladalačkog izgleda. Maska je bazirana na mineralima mora. Uklanja nečistoće sa površine kože, hidrira je i čuva vlagu. Zahvaljujući mineralnom sastavu jača zaštitnu barijeru i aktivira prirodne funkcije kože. Nakon tretmana Vaša koža će biti regenerisana, hidrirana i zategnuta.

Topla čokolada –  tretman za neobično uživanje u omiljenoj poslastici. Mirisna nota čokolade podstiče lučenje hormona sreće i tako podiže raspoloženje. Fina zrna vrše piling kože a polifenoli čokolade neutrališu slobodne radikale i štite je od prevremenog starenja. Topao dodir voska produbljuje relaks efekat masaže pri čemu se telo dodatno opušta. Po završetku tretmana Vaša koža će biti regenerisana i nahranjena a Vi u potpunosti oslobođeni napetosti.