Vip Casa Club Spa
Krenite sa nama na put…

Novembar uz gostoprimljivost Turske

Popust 20%

„Zlato Anadolije“ – relaks masaža uljem sa neodoljivim sjajem zlata / 50’
4900rsd sa popustom 3920rsd

„Mistični Efes“ – mini tetman lica sa kiseonikom / 20’
2400rsd sa popustom 1920rsd

„Nestvarne Pamukale“  – tretman tela mineralima i pamukom / 70’
5500rsd sa popustom 4400rsd

 

„ZLATO ANADOLIJE“–blaga, prijatna masaža uljem badema sa zlatnim sjajem koje ima umirujuće dejstvo. Preporučuje se kao prirodni lek protiv stresa nastalog usled svakodnevnih briga i pritisaka. Posebno je korisna osobama čija profesija iziskuje velike intelektualne napore, jer doprinosi boljem pamćenju. Nakon masaže bićete odmorni sa novom energijom a koža će biti okupana finim zlatnim sjajem.

„MISTIKA EFESA“ ovaj mini tretman lica će povećati koncentraciju kiseonika unutar ćelija što će koži vratiti energiju, vitalnost i punoću. Pogodan je za osobe sa umornom kožom, koje dosta vremena provode radeći u zatvorenom prostoru. Dozvolite da Vašoj koži vratimo prirodan sjaj.

„NESTVARNE PAMUKALE“ –  osvežite Vaše telo i kožu nestvarnom kombinacijom crnog čaja i pamuka. Oba preparata su bogata vitaminima, mineralima i masnim kiselinama koji zajedno hidriraju, povećavaju elastičnost i bore se protiv slobodnih raditaka. Tretman se preporučuje osobama sa zrelom, suvom i osetljivom kožom. Da i Vaša koža bude meka kao pamuk.