Dobrodošli u našu oazu srpske kulinarske tradicije! U restoranu Casa de Vinos, pripremili smo nezaboravan doživljaj ukusa koji će vas odvesti na putovanje kroz bogatstvo srpske gastronomske baštine. Otkrijte autentična jela koja su osvojila srca i stomake širom sveta.

Jagnjeća kampama – Tradicionalno srpsko pastirsko jelo

Sočna jagnjetina dinstana sa pažljivo odabranim povrćem oživeće vaša čula i pružiti vam autentičan ukus srpske tradicije. Svaki zalogaj je poput susreta sa prošlošću i osećajem doma.

Karađorđeva šnicla

Ova pohovana rolnica od svinjskog mesa i kajmaka predstavlja savršenu kombinaciju hrskavosti i mekoće, prožetu ukusima koji će vas odvesti direktno u srce srpske kuhinje.

Teleći sač

Sporo pečeno teleće meso, zajedno sa krompirom i šargarepom, otkriće vam suštinu srpskog kulinarskog nasleđa. Svaki zalogaj je spoj tradicije, strpljenja i ljubavi prema hrani.

Vasina torta

Za slatki završetak, prepustite se našoj čuvenoj Vasinoj torti. Ova čokoladna torta sa lešnikom i šamom od belanaca pružiće vam nezaboravan doživljaj slatkih nota srpske kuhinje. Svaki zalogaj je kao priča o tradiciji i savršenstvu.

Sve ovo će biti upareno sa vrhunskim vinima vinarije Jungić, dodatno naglašavajući bogatstvo ukusa naših jela i pružajući vam potpuno gastronomsko iskustvo. Doživite spoj tradicije, kvaliteta i srdačnosti u Casa de Vinos, gde se svaki obrok pretvara u putovanje kroz srpsku kulinarsku baštinu.

 

Prijatno!

Pogledajte meni:
Kameleon SR Menu