Posetite naš restoran Casa De Vinos i uživajte u tradicionalnim jelima španske kuhinje!

Prve asocijacije na Španiju su mnogima dobar provod, veseli i srdačni ljudi, mnogo vina i muzike. Ono što nikako ne sme da se zaboravi kada se priča o Španiji jeste španska kuhinja. Veoma šarenolika, bogata različitim sastojcima i aromama – predstavlja pravu eksploziju ukusa!

U mnogim specijalitetima je zastupljeno meso – uglavnom svinjetina i suhomesnati proizvodi, riba, raznoliko povrće I mnogo maslinovog ulja. Upravo jedno takvo jelo su Seviljski kotleti – Svinjski kotleti sa njokama i sušenim paradajzom.

Koliko je sam obrok Špancima bitan govori i jedna njihova poznata izreka da „hrana dolazi odmah posle dragog Boga“.

Skoro svaka regija ove prelepe države je karakteristična po nekom povrću ili nacionalnom specijalitetu, a vino je piće kojim će svuda i uvek rado nazdraviti.

Naša vinarija meseca – vinarija Radovanović u svojoj ponudi ima vina idealna za obeležavanje trenutaka za pamćenje i upotpunjenje jedne savršene španske večere.

Za kraj ovog španskog gurmanskog iskustva – zasladite se uz dezert koji, ako je verovati pričama, potiče još iz četrnaestog veka! U pitanju je poznati Katalonski krem – domaći krem sa pistaćima.
Čekamo vas!