Posetite naš restoran Casa De Vinos i uživajte u tradicionalnim jelima nemačke kuhinje!
Nemačka kuhinja je prava gurmanska. Karakteriše je jaka i ukusna hrana. Jede se dosta mesa koje je uglavnom začinjeno senfom i renom. Upravo zbog ovoga i ne čudi da su prve asocijacije na Nemačku uglavnom – šnicle, kobasice, perece, kao i velika krigla piva.
Nemački nacionalni specijalitet su kobasice. Nemci su izučili umeće pravljenja kobasica još od starih Rimljana i danas ih jedu u ogromnim količinama. Jelo “WURST” – Nemačka kobasica punjena sirom sa sosom od senfa – je jedan tradicionalni nemački recept koji morate probati.
Dezerti su po pravilu lagani i voćni. Upravo jedan takav dezert je u našem jelovniku pod imenom: “APFELSTRUDEL” – Štrudla od jabuke sa kremom i sladoledom od vanile. Za kraj ugrejte ovaj januar časom vina vinarije Aleksandrović i zaokružite ovu gurmansku priču.
Čekamo vas!