Posetite naš restoran Casa De Vinos i uživajte u tradicionalnim jelima kineske kuhinje!

Kineska kuhinja je jednu od najraznovrsnijih i najstarijih kuhinja na svetu. Razlikuje se u različitim delovima Kine, sa kombinacijom sastojaka i tehnikama kuvanja.

Za početak, probajte „Beef strip fry” – mariniranu prženu junetinu sa povrćem, ljutom paprikom, lisičarkama i nudlama. Ovo jelo je savršeno za one koji vole kombinaciju slatkog i ljutog ukusa.

Drugo jelo koje smo pripremili za vas je “Char siu” – kolenica sa povrćem odležala u soja i sosu od kamenica. Ovo jelo je vrlo popularno u Kini i predstavlja savršenu kombinaciju slatkog i slanog ukusa.

Poslednje jelo koje smo pripremili za Vas je “Manchurian chicken” – piletina sa paprikom, crvenim lukom i djumbirom na prženom pirinču, jelo koje je posebno popularno u južnim delovima Kine i uključuje sočne komade piletine sa pikantnim notama crvene paprike i djumbira.

Za desert, preporučujemo “Go bananas” – pohovanu bananu sa sosom od karamele i sladoledom od vanile. Ovo jelo je savršena kombinacija slatkog i hladnog, i idealno za završiti vaše kulinarsko iskustvo.

Za kraj, upotpunite svoje gastronomsko putovanje odličnim vinima vinarije Radovanović, koja će savršeno upotpuniti ukus i aromu naših specijaliteta.

Dobrodošli! Čekamo Vas!