U svetu kulinarske umetnosti, italijanska kuhinja zauzima posebno mesto kao simbol strasti prema hrani i autentičnosti ukusa.

Prvo jelo na našem meniju je Braciole, rolnice od junećeg bifteka, patlidžana i mocarele, sa njokama na puteru.
Ovo jelo donosi ukuse Italije u jedinstvenoj harmoniji – sočnost mesa, bogatstvo patlidžana i kremasti karakter mocarele koji se savršeno slaže uz njoke obložene raskošnim puterom.

Sledeće jelo je Branzino, ceo brancin sa povrćem pečen u foliji.
Brancin se priprema u foliji sa pažljivo izabranim povrćem, čime se postiže maksimalno zadržavanje prirodnih aroma i sočnosti.

Kaneloni, pasta sa tartufima, sušenim paradajzom i Parma pršutom, donosi nam elegantnu kombinaciju ukusa. Pršuta i sušeni paradajz pružaju aromatičnu osnovu, dok se tartufi dodaju kao prefinjen dodatak.

Za završni dodir, nudimo vam Panakota Lampon – panakota sa sosom od malina. Panakota, jednostavna i neodoljivo kremasta, uparuje se sa sosom od malina kako bi stvorila savršen završetak ovog italijanskog obroka.

Uz ovu raskoš italijanske kuhinje, imamo zadovoljstvo da Vam predstavimo vina vinarije San Marzano. Ova vina će upotpuniti vaše gastronomsko putovanje kroz ukuse Italije.

Benvenuti u Casa de Vinos, gde se strast prema hrani i vinu spaja u jedinstveno iskustvo!