Posetite naš restoran Casa De Vinos i uživajte u tradicionalnim jelima francuske kuhinje!

Francuska kuhinja je poznata kao jedna od najrafiniranijih kuhinja na svetu. Ova kuhinja je sinonim za eleganciju, bogatstvo ukusa i fine tehnike pripreme. Karakteriše je upotreba svežih i kvalitetnih sastojaka, koji se pažljivo kombinuju kako bi se postigla harmonija ukusa.

Prvo jelo na našem meniju je Tar-tar biftek, juneći Tar-tar biftek sa puterom i krutonima. Tar-tar biftek je poznat kao delikatesno jelo francuske kuhinje. Sastoji se od sitno iseckanog junećeg mesa koje se oblikuje u diskove, a zatim se začini puterom i poslužuje sa hrskavim krutonima. Ovo jelo je savršena kombinacija sočnosti i bogatstva ukusa.

Sledeće jelo je Pileći frikassee, pileći batak bez kosti u sosu od pečuraka i povrća sa krompir pireom. Frikassee je tradicionalno francusko jelo koje se priprema u bogatom sosu od pečuraka i povrća. Pileći batak bez kosti se pažljivo priprema u ovom aromatičnom sosu, a servira se uz kremasti krompir pire. Ovo jelo je idealno za ljubitelje toplih nota.

Poulpe à la buranine je sledeće jelo na meniju, grilovani kraci hobotnice sa sotiranom mladom buranijom. Hobotnica je veoma popularan morski sastojak u francuskoj kuhinji, a u ovom jelu se griluje sa naglašenim ukusom. Poslužuje se uz sotiranu mladu buraniju koja pruža svežinu i hrskavost. Ovo jelo predstavlja savršen spoj mora i zemlje.

Kao završni desert, nudimo vam Tart od borovnice, kolač od borovnice sa flambiranim šamom od belanaca. Tart od borovnice je klasični francuski kolač koji se sastoji od hrskave kore ispunjene sočnim borovnicama. Poslužuje se sa šamom od belanaca koji je flambiran kako bi se postigao jedinstveni ukus. Ovaj desert pruža slatko zadovoljstvo i savršeno se uklapa uz francuski meni.

Uz našu raskošnu ponudu italijanske kuhinje, uživajte u vrhunskim vinima vinarije Trivanović koja će upotpuniti vaše gastronomsko iskustvo.

Vidimo se!