Posetite naš restoran Casa De Vinos i uživajte u tradicionalnim jelima američke kuhinje!

Teško je odgovoriti na pitanje „Kakva je američka kuhinja?“. Razlog leži u doseljenicima sa svih strana sveta, koji su dolaskom u SAD sa sobom doneli običaje i tradicije iz svog kraja. Tako je bilo i sa hranom – originalni recepti, tajni sastojci, zanimljivi začini su učinili američku kuhinju raznolikom i pogodnom za svačiji ukus.

Uglavnom je prva asocijacija na američku kuhinju najpopularnije jelo – burgeri i pomfrit. Brojni veliki i mali lanci restorana poznati su po sopstvenim kombinacijama i originalnim začinima zbog kojih je baš njihov burger „najbolji u zemlji“.

Ako tražite jedno jelo koje može zadovoljiti ukus i najizbirljivijeg Amerikanca, preporučujemo vam „Double trouble burger” – Dva dupla burgera sa pomfritom, koje možete naći u našoj ponudi ovog meseca.

Američke pite su čuvene u svetu. Toliko su voljene, da se održavaju takmičenja ko pravi bolju. Jedna od američkih klasika je pita od lincer testa sa punjenjem od limete i limuna. Upravo ovakvu pitu možete probati kod nas ako naručite slatkiš iz menija: „ Handsome Jonny“.

Naš izbor ovog meseca su vina vinarije Zvonko Bogdan koja će upotpuniti vaš američki gurmanski užitak.

Čekamo vas!