Posetite naš restoran Casa De Vinos i uživajte u tradicionalnim jelima američke kuhinje!

Američka kuhinja je poznata po raznolikosti i kombinovanju ukusa. Sastavljena je od uticaja iz različitih delova sveta.

Krenimo od predjela – “Buffalo chicken wings”. Pileća krilca marinirana su u specijalnom sosu koja će zadovoljiti vašu želju za ljutim ukusom, idealno uparena sa hrskavim pomfritom.

Za glavno jelo, nudimo vam “Meatloaf”, odrezak od juneće mesne vekne koji se poslužuje sa pireom i ukusnim prelivom. Ovo jelo je savršen spoj mekog mesa i krompira, što će Vam dati pravu domaću atmosferu.

Ako ste ljubitelj junećeg mesa, onda ćete sigurno uživati u našem “Briskets”-u, sporo pečenom junećem mesu u sopstvenom sosu i raguom od crvenog pasulja. Ovo jelo je savršeno za one koji žele da uživaju u bogatom ukusu junećeg mesa i prefinjenim aromama.

Na kraju, ne možete otići iz našeg restorana bez degustiranja našeg slatkog zalogaja – “Apple pie”, američke pite od jabuka sa sladoledom od vanile. Ova ukusna poslastica je savršen završetak vašeg obroka i predstavlja tradicionalni desert koji se služi širom Amerike.

Za potpuni gastronomski doživljaj, preporučujemo Vam vina vinarije Tonković, koja će upotpuniti vaše iskustvo ukusa Srbije i Amerike.

Nadamo se da ćete uživati u našim specijalitetima i da ćete se vratiti opet! Živeli!