Vip Casa Club Spa
Krenite sa nama na put…

Mart uz raznolikost Amerike

Popust 20%

„Kedarwood“ – relaks masaža eteričnim uljem kedra / 50’
5000RSD sa popustom 4000RSD

„Holivudski sjaj“ – mini tretman lica sa kiseonikom / 20’
2400RSD sa popustom 1920RSD

„Kalifornijski mak“  – tretman tela na bazi maka i butera / 70’
6000RSD sa popustom 4800RSD

 

CEDARWOOD – opustite se i uživajte u unikatnoj relaks masaži sa eteričnim uljem kedra, koje je poznato po svojim izuzetnim terapijskim svojstvima. Kedrovo ulje se smatra jednim od najboljih prirodnih lekova za smirenje i opuštanje, a njegova prirodna svojstva poboljšavaju protok krvi, stimulišu um i otklanjaju napetost iz mišića. Iskusite duboku relaksaciju i regeneraciju Vašeg tela dok uranjate u mirisne note ovog prirodnog eteričnog ulja.

HOLIVUDSKI SJAJ   osvežavajući tretman lica na bazi detoks maske i ampule sa kiseonikom pruža jedinstvenu kombinaciju za čistu i blistavu kožu lica. Aktivni sastojci kao što su organska morska glina i morski minerali dubinski čiste kožu, a kiseonik iz ampule prodirući u dublje slojeve kože, stimuliše ćelijski rast, poboljšava tonus i vraća joj sjaj. Ovaj tretman je savršen izbor za sve koji žele da se opuste i uživaju u osveženju koje njihova koža zaslužuje.

KALIFORNIJSKI MAK –  inovativni wellness tretman za telo na bazi maka i ši butera pruža ne samo intenzivnu hidrataciju Vašoj koži, već i intenzivnu negu koja je regeneriše. Mak ima antioksidativna svojstva koja sprečavaju starenje kože, dok je ši buter hrani i pomaže joj da zadrži vlagu. Ova kombinacija aktivnih sastojaka će omogućiti da se opustite i uživate u tretmanu koji će Vam osvežiti i osnažiti telo.