Vip Casa Club Spa
Krenite sa nama na put…

Jun uz lepotu Italije

Popust 20%

„Sunce Sicilijeo“ – aromaterapijska masaža osvežavajućim bergamotom / 50’
5000rsd sa popustom 4000rsd

„Sorento“ – mini tretman lica sa vitaminima citrusa / 20’
2400rsd sa popustom 1920rsd

„Amalfi“  – tretman tela šećernom trskom i pakovanjem sa mirisom citrusa / 80’
6000rsd sa popustom 4800rsd

 

„Sunce Sicilije“–Uživajte u holističkom iskustvu energije i radosti. Delikatno eterično ulje bergamota citrusnog mirisa vratiće Vam energiju i izazvati osećaj sreće i blagostanja. Masaža pomaže u opuštanju uma i tela, kao i smanjenju stresa i napetosti. Pođite putem aromaterapije do sunčane Sicilije.

„Sorento“ Prepustite se oazi svežine i osetite kako se Vašem licu vraća zdrav sjaj. Ovaj revitalizujući tretman kombinuje vitamine citrusa i minerale mora.
Oni oslobađaju kožu štetnih materija i slobodnih radikala, vraćajući joj izgubljeni sjaj i pružajući joj novu energiju. Nakon ovog tretmana koža je hidrirana, ten ujednačen, a lice vidljivo zdravije i svežije.

„Amalfi“ –  Otkrijte tajnu neodoljivo glatke i zdrave kože sa ovim luksuznim tretmanom za telo. Šećerna trska u kombinaciji sa ši buterom uz dodatak lekovitog bilja čini idealan piling pogodan za negu suve, oštećene i osetljive kože. Pakovanje obogaćeno citrusima dubinski hidrira i revitalizuje, popravlja tonusa i ujednačava ten, štiteći kožu od prevremenog starenja. Nakon ovog tretmana Vaša koža će blistati, biti meka na dodir i odisati svežinom. Mirisne note, arome i teksture ostaviće Vas bez daha i apsolutno će Vam umiriti um. Uživajte svim čulima.

 

Zakažite već danas!