JUN – Mesec indonežanske kuhinje
Posetite naš restoran Casa De Vinos i uživajte u tradicionalnim jelima indonežanske kuhinje! Indonezija je sačinjena od hiljade ostrva, pa se tako kada se priča o njihovoj kuhinji često kaže “Koliko ostrva, toliko različitih ukusa.” Baš zbog raznolikosti u ukusima indonežanskih jela, ova kuhinja je omiljena u svetu.
Namirnice su uglavnom lokalne, sveže I obiluju ribom, plodovima mora, mesom, fantastičnim tropskim voćem, povrćem I zavidnom izboru začina.
Pirinač je takođe veliki deo indonežanske ishrane, pa je tako nastala izreka: “Ako nisi jeo pirinač, nisi jeo uopšte.” Kroz jelo iz naše ponude “Nasi uduk” doživite tradicionalni “pirinčani” indonežanski porodični obrok sa egzotično začinjenom teletinom.
Umetnost kombinovanja hrane i vina, kada je začinjena hrana u pitanju, dolazi do izražaja. Uz vina vinarije „Medea” nemate prostora za grešku. Opustite se uz čašu vina I još više osetite čari ovako začinjene hrane.
Kao slatki završetak preporučujemo vam lagan desert “Custard” sa svežim sezonskim voćem, koji će napraviti pravi balans čitavom obroku. Čekamo vas!