Vip Casa Club Spa
Krenite sa nama na put…

Jul uz lepotu Italije

Popust 20%

-„Vinogradi Toskane“ – relaks masaža uljem semenki grožđa 50’
4600rsd sa popustom 3680rsd

-„Sorento“ – mini tretman lica sa vitaminima citrusa 20’
2000rsd sa popustom 1600rsd

-„Kala luna“  – tretman tela šećernom trskom I tirkiznim voskom 70’
5000rsd sa popustom 4000rsd

 

Vinogradi Toskane – uživajte u relaks masaži uljem semenki grožđa. Ovo dragoceno ulje ima odlično hidridajuće svojstvo zbog visokog sadržaja linoleinske kiseline koja sprečava gubitak vlage i reguliše lučenje masnoća. Kao snažan antioksidans, usporava starenje kože i pojavu bora. Izađite sa masaže opušteni I sa negovanom, sjajnom i glatkom kožom.

Sorento – mini tretman lica sa vitaminima citrusa koji su potrebni Vašoj koži kako bi očuvala jedrost, svežinu i zdrav izgled. Dobićete savršenu kombinaciju vitamina i minerala koji oslobađaju kožu štetnih materija i slobodnih radikala, vraćaju koži izgubljeni sjaj i pružaju joj novu energiju. Nakon ovog tretmana koža je hidrirana, ten ujednačen, a lice vidljivo zdravije i svežije.

Kala luna – tretman tela u kome ćete uživati svim čulima. Šećerna trska u kombinaciji sa ši buterom uz dodatak lekovitog bilja čini idealan piling pogodan za negu suve I oštećene kože preterano izlagane suncu a pomaže I u borbi sa celulitom. Tirkizni vosak za masažu sadrži ulje kokosa, Noni ekstrakt, spirulinu, crvene I braon alge. Ovakvo blago morskih dubina daće Vam jedinstven doživljaj uživanja. Rezultat rituala je koža koja je izuzetno meka i nežna sa bisernim sjajem. Mirisne note, arome i teksture ostaviće Vas bez daha i odvjiće vas od svega što čini svakodnevnicu i apsolutno će Vam umiriti um.