Vip Casa Club Spa
Krenite sa nama na put…

Januar – samo najbolje za Vas – BEST SELLER –

Popust 20%

TRETMANI TELA

„Kao pamuk 90’“ – tretman za hidrataciju na bazi kokosa, minerala i pamuka / 90’
6000RSD sa popustom 4800RSD

„3 vrste čaja“ – tretman za detoksikaciju na bazi belog, zelenog i crnog čaja / 90’
6000RSD sa popustom 4800RSD

„Polinezija“  – tretman namenjen apsolutnoj nezi kože na bazi morskih korala, noni ekstrakta i algi / 90’
6000RSD sa popustom 4800RSD

 

TRETMANI LICA

„Absolut lift 60’“ – tretman lica za kožu sa lošim tonusom za lifting efekat / 60’
5000RSD sa popustom 4000RSD

„Eternal youth“ – tretman lica za kožu sa dubokim borama za anti-age efekat / 60’
5000RSD sa popustom 4000RSD

 

Kao pamuk 90’– Zamislite kožu meku kao pamuk? Ovaj tretman rešava sve probleme suve i dehidrirane kože, kao I znakova starenja izazvanih nedostatkom vlage. Radi se najpre blagi piling kokosovom pulpom, zatim masaža prirodnim mineralnim voskom na koju se nadovezuje toplo pakovanje tela na bazi cveta pamuka sa intenzivnim hidrirajućim delovanjem. Ako dozvolite, učinićemo Vašu kožu mekom i baršunastom, baš kao pamuk.

3 vrste čaja   Tretman koji Vam nudi korisne efekte čaja u službi lepote na sasvim nov način. U okviru tretmana uživaćete u pilingu tela, masaži toplim voskom i toploj masci za telo. Osnovu tretmana čini dragocena mešavina belog, zelenog i crnog čaja koji štite telo od prevremenog starenja istovremeno podstičući process prirodne detoksikacije. Tretman će očistiti i opustiti Vaše telo, razbistriti um i dati energiju za nastavak dana, a Vašu kožu će hidrirati, regenerisati i učiniti je jedrom i mekom.

Polinezija –  Motiv “putovanja” u Polineziju je opuštanje i odvajanje od svega što čini svakodnevnicu, te apsolutno umirenje duha, uma i tela. Ritual je baziran na pilingu od srži kokosa i morskih korala, ritualnoj masaži modeling gelom I završnoj nezi kremom sa bisernim sjajem. Tretman hidrira, zateže I hrani kožu čineći je svilenkasto mekom I sjajnom.

Absolut Lift 60’– Nega za kožu sa lošim tonusom kojoj je potrebno da povrati zdrav sjaj. Daje snažan lifting efekat, zateže I preoblikuje konture lica. U tretmanu se koristi poseban kompleks morskog silicijuma, vitamina C, zelenih algi I minerala sa snažnim delovanjem na zatezanje i konturisanje lica. Serum u kombinaciji sa peel off maskom sa toplo-hladnih delovanjem licu daje takozvani “botox like” efekat. Mentol u masci brzo spušta temperaturu I dolazi do efekta momentalnog zatezanja kože lica. Koža je zategnuta i posvetljena, a sitne bore na njoj vidno zaglađene.

Eternal Youth 60’  Namenjen je zreloj koži sa izraženim borama. Moćnu kombinaciju u njemu čini kompleks bogat hijaluronskom kiselinom sa 3 različite molekularne mase i nutritivna peel off maska bogata arganom. Anti age komponente prodiru u dublje slojeve kože popunjavaju linije bora koje postaju pliće, koža dobija jedrinu, meka je na dodir i vraća joj se mladalački sjaj.