Vip Casa Club Spa
Krenite sa nama na put…

Januar sa šarmom Francuske

Popust 20%

 

Glamur Provanse – Aromaterapijska masaža za duboku relaksaciju. Ovo je inovativna kombinacija koja objedinjuje efekte aromaterapije, masaže i toplote uz primenu eteričnog toplog voska sa mirisom lavande. Prepustite se magičnom putovanju kroz mirne plantaže Provanse.

Mon Blan   Svežinu planinskih visina spuštamo na vaše lice. Uživajte u masci koja hladi i koja ciljano umanjuje tamne kolutove i otok oko očiju, revitalizuje i mineralizuje umornu kožu dajući joj vitalnost i ujednačen ten. Iskusite vrhunski tretman koji vraća Vašoj koži prirodnu lepotu.

Azurna obala –  Luksuzni tretman za apsolutnu negu Vašeg tela uz 100% prirodne proizvode neodoljivih tekstura i mirisa. Ritual se sastoji od pilinga na bazi morske soli, kokosa i badema, ritualne masaže svilenkastim uljem sa ekstraktom bisera i završne nege hidro-vitaminskim balzamom sa kokosom i citrusima. Vodimo Vas na put ka mirnim vodama koje će Vam darivati potpunu relaksaciju uma i tela, a koža će biti tonirana, dubinski hidrirana i podmlađena okupana opojnim mirisom koji Vas vraća prirodi.

 

ZAKAŽITE VEĆ DANAS!