Vinski kalendar Vip Casa Club-a Zlatibor okreće novu, osmu, stranicu zaredom i predstavlja Temet vinariju u ulozi domaćina februara meseca, koga prate američki apecijaliteti iz Kameleon kuhinje.

Temet vinarija je relativno nova zvezda vinske karte Srbije, smeštena na obroncima Šumadije, na zemlji koja daje najlepše izdanke vinove loze i sočno grožđe. Vinarija koju oblikuju uticaji okruženja – sunca i plodne zemlje, stvorila je vina koja predsavlja u našem restoranu Casa de Vinos uz posebne pogodnosti tokom februara meseca.

I kako to obično biva, dobro vino valja popiti u dobrom društvu i uz slasne zalogaje. Najbolju preporuku ćete dobiti upravo od naših kuvara, veštih poznavalaca kuhinja sveta i tvoraca Kameleon kuhinje.

U februaru vas Kameleon vodi do američkog kontinenta i upoznaje sa fuzijom ukusa, stvaranom pod uticajem različitih kultura i kuhinja sveta. Američka kuhinja je mešavina brojnih metoda kuvanja koje su doseljenici doneli na novi kontinent i nastala je baš kao i američka nacija, dajući jedinstven pečat gastronomiji. Tokom februara meseca, naši kuvari vas vode na putovanje do različitih delova Amerike, predstavljajući autentične specijalitete i drugačiji koncept hrane, u stilu Vip Casa Cluba Zlatibor.