Vip Casa Club Spa
Krenite sa nama na put…

Februar sa tradicijom Kine

Popust 20%

„Energija zmaja“ – relaks masaža koja dovodi u balans energiju Vašeg tela / 50’
5000RSD sa popustom 4000RSD

„Lepota feniksa“ – masaža lica uljem pirinčanih klica koje ima izuzetno anti-age dejstvo / 20’
2400RSD sa popustom 1920RSD

„Put čaja“  – tretman tela mineralnim pilingom i tirkiznim modeling gelomtretman tela sa efektom detoksikacije i stimulacije imuniteta / 70’
6000RSD sa popustom 4800RSD

 

Energija zmaja – relaks masaža koja balansira energiju Vašeg tela. Pored izuzetnog efekta same masaže koja će opustiti Vaše mišiće, aromaterapijska ulja prodiru u krvotok i dovode do promene nivoa energije u Vašem telu i na taj način Vas efikasno oslobađaju od stresa.

Lepota feniksa   masaža lica sa efekatom limfne drenaže. Ulje pirinčanih klica, koje se koristi, sadrži vitamine E i B, elastin i kolagen što podstiče regeneraciju, učvršćuje kožu i ima anti-age efekat. Limfna drenaža podstiče detoksikaciju kože i pokreće mikrocirkulaciju što vraća svež izgled Vašem licu. Nakon masaže koža će biti pročišćena, blistava i meka na dodir.

Put čaja –  tretman tela čiju osnovu čini dragocena mešavina belog, zelenog i crnog čaja. Oni su moćni antioksidansi koji štite telo od prevremenog starenja i podstiču proces prirodne detoksikacije što jača imuni odgovor Vašeg organizma. Tretman će očistiti i opustiti Vaše telo, razbistriti um, a Vašu kožu će hidrirati, regenerisati i učiniti je jedrom i mekom.