Dok lagano odbrojavamo dane do prvog snega i ledenih planinskih noći, atmosfera u Casa de Vinos postaje sve vrelija. Na redu je novembar, a sa njim i nova vinarija domaćin meseca, u paru sa novom nacionalnom kuhinjom.

Vina po ukusu plemića

Predstavljamo vam Erdevik – vinski podrum duge tradicije i plemićkih korena.
Osnovana još daleke 1826. godine, kada je grof Livije Odeskalki prepoznao vrednost fruškogorske zemlje za uzgoj vinove loze i započeo proizvodnju vina vrhunskog kvaliteta. Tokom novembra meseca vinarija Erdevik biće domaćin našeg restorana i ponudiće vam svoja vina po cenama kao u svojim podrumima, na obroncima Fruške gore.

Tajne kineske harmonije na tanjiru

Opustite se uz čašu zlatnog eliksira mladosti i krenite sa našim kuvarima put dalekog istoka, do Kine. Retko gde možete naći tako savršen spoj ljubavi prema pripremanju hrane i odličnog poznavanja kuhinja Sveta. Sa idejom da vam ponudimo nešto novo i drugačije, doveli smo najbolje kuvare u restoran vinariju Casa de Vinos i osmislili jedinstvenu Kameleon kuhinju. Kroz ukuse i začine putovali smo tokom prethodnih meseci kroz Italiju, Mađarsku, Tursku i Francusku i došli do praga drugog kontinenta.
Kameleon kuhinja na meniju donosi kineske specijalitete, sa originalnom recepturom. Iskombinujte fruškogorsko vino sa Sečuanskom junetinom, Pekinškom patkom ili tradicionanim kineskim dezertom i doživite Zlatibor na naš način.