Martovsko putovanje do izobilja ukusa

Nemačka je zemlja koja nudi veoma širok spektar različitih jela. Ukoliko volite obilne porcije, dosta začina i detalja, onda će Vam tradicionalna jela ove zemlje i te kako prijati. Budite sigurni da nećete ostati gladni!

Ova srednjeevropska zemlja je veoma poznata po birtijama, krčmama i kafanama, koje u ponudi imaju i bogat jelovnik sa obiljem jake i ukusne hrane. Jede se dosta mesa, najčešće svinjskog, krompir u raznim oblicima, hleb koga ima više stotina vrsta. Popularni začini su senf i ren. Svaki region ima svoje specijalitete i tradicionalna jela, tako da se i spisak najčešćih jela razlikuje zavisno od pokrajine ili grada.

U martu mesecu, Kameleon kuhinja Vas vodi do Nemačke i na svom meniju predstavlja tradicionalne specijalitete ove zemlje.

Uz neobične ukuse, tokom marta meseca, domaćin vinarije Casa de Vinos biće vinski podrum 13. jul – Plantaže, sa svojom paletom vina po promotivnim cenama.

Više od pola veka, crnogorska kompanija „13. jul – Plantaže“ predstavlja jednog od najvećih i najznačajnijih proizvođača grožđa, vina i lozove rakije u Jugoistočnoj Evropi, u čijem posedu se nalazi jedinstven vinograd impresivne površine od 2.310 hektara u jednom kompleksu.

Isporbajte neobične kombinacije i uživajte u početku proleća u Vip Casa Club-u.

MART Kameleon Meni + Vinska Karta-1MART Kameleon Meni + Vinska Karta-2