Sve počinje sa Vinskim kalendarom, svaki naredni mesec je novi događaj, i svaki je jednistven, odene prirodu u svoje boje i donese novitete u vinariju Casa de Vinos.

Daleko od gradske gužve i buke, tamo gde se vreme meri odsviranim notama i gde noći počinju sa bocom otvorenog vina, važno je samo jedno – da dobar osećaj traje.

 

“Ne možeš kupiti sreću, ali možeš kupiti vino i usrećiti mnoge”

Oktobar mesec donosi Meneghetti vinariju u ulozi domaćina meseca, sa selekcijom najboljih vina uz snižene cene. Pravo iz Istre, nadaleko čuvene po autohtonim sortama vinove loze, stižu vina sa mirisom mediterana, i jedinstvenim ukusom istarskog podneblja.

 

Francuski šarm pod zlatiborskim nebom

Mnogo boja, mirisa i ukusa stane pod senkom Kameleon kuhinje, prilagodljive svim mediteranima i najraznovrsnijim vinima. U oktobru, Kameleon dovodi duh Francuske u retoran Casa de Vinos. Kroz specijalitete francuske kuhinje, upoznajte šarm kojim Francuzi plene istančane ukuse širom sveta. Nacija koja od davnina ima poseban odnos prema pripremanju hrane, poslužila je kao inspiracija vrhunskim kuvarima Casa de Vinos da ovu jesen na Zlatiboru učine još primamljivijom.