Zimska sezona na Zlatiboru počela je sa prvim snegom. Škriputanje pod čizmama i oštar planinski vazduh najavljuju početak svakog novog dana i još jednu novu zimsku avanturu, koja počinje obilnim doručkom i šoljicom vrućeg čaja.

Od prirode na dar


Kao svaka planinska bajka i ova naša obiluje idiličnim pejzažima. Ukoliko krenete u šetnju suočićete se sa najlepšim planinskim prizorima koje Srbija nudi. Blagotvorna klima Zlatibora ima isceljujuće dejstvo za dušu, a medicinska istraživanja dokazuju da ima lekovito dejstvo na plućne bolesti, anemiju, kardiovaskularne bolesti i poremećaj štitne žlezde. Upravo to je jedan od razloga zašto mnogi vrhunski sportisti biraju Zlatibor kao destinaciju za kondicione pripreme.

Zabava na snegu


Skijaške staze Zlatibora su idealni teren za prve skijaške korake. Prestonica srpskog planinskog turizma zasluženo nosi tu titulu, s obzirom na to da je prvi ski lift na Zlatiboru postavljen još sedamdesetih godina prošlog veka. Na nadmorskoj visini preko 1100 m izdižu se staze kao stvorene za prvi susret sa skijama ili zabavu na sankama. Lako ćete pronaći instruktora ukoliko želite da savladate novu veštinu, a za ozbiljne skijaše tu je ski centar Tornik sa šestosednom žičarom koja nudi nestvarno panoramsko razgledanje.

Gurmanski raj


Ne postoje reči kojima se mogu opisati ukusi kojima Zlatibor pleni svoje posetioce. U mnoštvu mesnih i mlečnih specijaliteta po tradicionalnim receptima, postoji i mesto u kome hrana dobija novu dimenziju. Fuzija kuhinja različitih mediterana i autentični specijaliteti iz svih krajeva sveta nastaju u kuhinji restorana Casa de Vinos. Renomirani kuvari i savršeni ambijent, garantuju da ćete uživati u svom obroku jednako kao u šetnji od koje ste ogladnili.
Zaviri u Casa de Vinos

Vreme za sebe


Napravite predah od svakodnevnog stresa i gomile obaveza na mestu koje je stvoreno da vam ponudi novu energiju. Zimski odmor je idealna prilika da posvetite vreme samo sebi, a Spa centar Vip Casa Club je neodoljiv povod da počastite svoje telo vrhunskim spa tretmanima i uživate uz omiljenu knjigu pored bazena. Dodatno zadovoljstvo pronađite u Wellness centru, među raznovrsnim tretmanima za pravi hedonizam.
Poseti Spa centar
Poseti Wellness centar

Noći za pamćenje


Ukoliko niste doživeli zlatiborsko noćno nebo, uskratili ste sebi previše. Ukoliko pak pamtite magiju planinske noći, teško ćete odoleti da je ne ponovite. Noći koje počinju uz čašu dobrog vina, završavaju zavodljivim notama i ostavljaju za sobom dobar osećaj. Uz prateći program vinarije Casa de Vinos i veliku selekciju retkih vina doživećete zlatiborske noći za pamćenje u stilu Vip Casa Cluba.
Da li imate pitanja za nas?
Rezerviši svoj odmor